| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 08:00 - 09:35 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 08:00 - 09:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 08:00 - 08:45 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 09:40 - 11:15 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 10:00 - 11:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L KUHINJA - FTRR Helena Marčetić 11:00 - 12:35 ELEKTRONIČKI MARKETING P ST. DOM Informatički kabinet Ines Škoko 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 12:40 - 13:25 ELEKTRONIČKI MARKETING PK ST. DOM Informatički kabinet Ariana Ergović 13:40 - 14:25 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo | 2 08:00 - 09:35 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE P D2 "MATKO PEIĆ" Robert Idlbek 09:40 - 10:25 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 10:00 - 12:25 KEMIJA HRANE P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:30 - 11:15 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA S D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Jasmina Mlađenović 11:30 - 12:15 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA P KUHINJA - FTRR Josip Mesić 12:20 - 13:05 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 15:00 - 16:35 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak 16:40 - 18:15 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak | 3 08:00 - 09:30 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE PK Grupa - EG+EPPI D4 "DRAGUTIN LERMAN" Bojan Radišić 08:50 - 09:35 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK III SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 12:00 - 13:35 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 13:40 - 14:25 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P Nadoknada nastave od 10.12.2025. D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 15:00 - 16:35 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V Nadoknada nastave od 27.11.2025. D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 15:30 - 16:15 NJEMAČKI JEZIK I P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 16:20 - 17:05 NJEMAČKI JEZIK I SJ D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 17:00 - 21:00 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE DN Dodatna nastava D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić | 4 08:00 - 10:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Veronika Barišić 10:00 - 12:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:30 - 12:55 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 10:30 - 12:05 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA P D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 12:00 - 13:35 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI P KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 12:10 - 13:45 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 13:00 - 15:25 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:00 - 13:45 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P Nadoknada nastave D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 13:40 - 14:15 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI PK KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 14:00 - 18:00 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Dragan Kovačević | 5 08:00 - 09:35 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 08:00 - 10:25 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Veronika Barišić 09:40 - 11:15 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 10:30 - 12:05 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA PK D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Tomislav Soldo | 6 | |
7 | 8 08:00 - 09:35 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 08:00 - 09:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 09:40 - 11:15 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 10:00 - 11:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L KUHINJA - FTRR Helena Marčetić 11:00 - 12:35 ELEKTRONIČKI MARKETING P ST. DOM Informatički kabinet Ines Škoko 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 12:00 - 13:35 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 12:40 - 13:25 ELEKTRONIČKI MARKETING PK ST. DOM Informatički kabinet Ariana Ergović 13:40 - 14:25 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 17:00 - 17:45 RAD U ZAJEDNICI 3 T D2 "MATKO PEIĆ" Katarina Potnik Galić 17:00 - 17:45 RAD U ZAJEDNICI 1 T D2 "MATKO PEIĆ" Katarina Potnik Galić 17:00 - 17:45 RAD U ZAJEDNICI 2 T D2 "MATKO PEIĆ" Katarina Potnik Galić | 9 08:00 - 09:35 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE P D2 "MATKO PEIĆ" Robert Idlbek 09:40 - 10:25 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 10:00 - 12:25 KEMIJA HRANE P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:30 - 11:15 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA S D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Jasmina Mlađenović 11:30 - 12:15 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V Nadoknada nastave od 25.11.2025. KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 12:20 - 13:05 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 12:30 - 14:05 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L Nadoknada nastave ST. DOM Učionica Helena Marčetić 15:00 - 16:35 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak 16:40 - 18:15 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak | 10 08:00 - 09:30 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE PK Grupa - EG+EPPI D4 "DRAGUTIN LERMAN" Bojan Radišić 08:50 - 09:35 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 11:35 KEMIJA HRANE L KLIJET I SPREMIŠTE VINA Helena Marčetić 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK III SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 11:40 - 13:15 KEMIJA HRANE L Nadoknada nastave od 03.12.2025. KLIJET I SPREMIŠTE VINA Helena Marčetić 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 12:00 - 13:35 SERVIRANJE HRANE I PIĆA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Tomislav Soldo 13:40 - 14:25 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 15:30 - 16:15 NJEMAČKI JEZIK I P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 16:20 - 17:05 NJEMAČKI JEZIK I SJ D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak | 11 08:00 - 10:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Veronika Barišić 08:00 - 08:45 ENGLESKI JEZIK I P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 08:00 - 08:45 ENGLESKI JEZIK I KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 08:50 - 09:35 ENGLESKI JEZIK I SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 12:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK V KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK V P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:30 - 12:55 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 10:30 - 12:05 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA P D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK V SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI P KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 12:10 - 13:45 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 13:00 - 15:25 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:30 - 15:05 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P Promjena dvorane D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 13:40 - 14:15 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI PK KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 15:10 - 16:45 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V Promjena dvorane D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal | 12 08:00 - 09:35 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 08:00 - 10:25 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Veronika Barišić 09:40 - 11:15 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 10:30 - 12:05 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA PK D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Tomislav Soldo | 13 |
14 | 15 08:00 - 09:35 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 08:00 - 09:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 09:40 - 11:15 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 10:00 - 11:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L KUHINJA - FTRR Helena Marčetić 11:00 - 12:35 ELEKTRONIČKI MARKETING P ST. DOM Informatički kabinet Ines Škoko 12:00 - 13:35 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 12:40 - 13:25 ELEKTRONIČKI MARKETING PK ST. DOM Informatički kabinet Ariana Ergović 13:40 - 14:25 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 13:45 - 14:30 ENGLESKI JEZIK III P Nadoknada nastave od 19.11.2025. D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ" Mirna Harwood 14:35 - 15:20 ENGLESKI JEZIK III SJ Nadoknada nastave od 19.11.2025. D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ" Mirna Harwood | 16 08:00 - 09:35 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE P D2 "MATKO PEIĆ" Robert Idlbek 09:40 - 10:25 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 10:00 - 12:25 KEMIJA HRANE P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:30 - 11:15 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA S D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Jasmina Mlađenović 11:30 - 12:15 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA P KUHINJA - FTRR Josip Mesić 12:20 - 13:05 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 12:30 - 14:05 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L Nadoknada nastave ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:15 - 14:00 ENGLESKI JEZIK V P Nadokknada nastave od 20.11.2025. KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 14:05 - 14:50 ENGLESKI JEZIK V SJ Nadokknada nastave od 20.11.2025. KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 15:00 - 16:35 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak 15:00 - 17:25 GASTRONOMIJA I PK Nadoknada nastave od 18.12.2025. KUHINJA - FTRR Helena Marčetić 16:40 - 18:15 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak | 17 08:00 - 09:30 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE PK Grupa - EG+EPPI D4 "DRAGUTIN LERMAN" Bojan Radišić 08:50 - 09:35 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:15 - 11:50 KEMIJA HRANE L ST. DOM Učionica Helena Marčetić 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK III SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 12:00 - 13:35 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 13:40 - 14:25 SERVIRANJE HRANE I PIĆA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Tomislav Soldo 14:00 - 15:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1 TJ Grupa - EG+RAČ - Nadoknada nastave od 15.12.2025. SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 15:30 - 16:15 NJEMAČKI JEZIK I P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 16:20 - 17:05 NJEMAČKI JEZIK I SJ D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak | 18 08:00 - 10:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Veronika Barišić 08:00 - 08:45 ENGLESKI JEZIK I P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 08:00 - 09:35 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI P Nadoknada nastave od 01.12.2025. D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ" Svjetlana Škrabal 08:50 - 09:35 ENGLESKI JEZIK I SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 12:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK V P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:30 - 12:05 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA P D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK V SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI P KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 12:10 - 13:45 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 13:00 - 15:25 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:40 - 14:15 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI PK KUHINJA - FTRR Veronika Barišić | 19 08:00 - 09:35 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 08:00 - 10:25 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Veronika Barišić 09:40 - 11:15 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 10:30 - 12:05 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA PK D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Tomislav Soldo | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |
| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 08:00 - 08:45 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 08:00 - 09:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 10:00 - 11:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L KUHINJA - FTRR Helena Marčetić 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža | 2 08:00 - 09:35 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE P D2 "MATKO PEIĆ" Robert Idlbek 10:00 - 12:25 KEMIJA HRANE P ST. DOM Učionica Valentina Obradović | 3 08:00 - 09:30 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE PK Grupa - EG+EPPI D4 "DRAGUTIN LERMAN" Bojan Radišić 15:00 - 16:35 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V Nadoknada nastave od 27.11.2025. D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić | 4 10:30 - 12:05 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA P D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 12:10 - 13:45 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić | 5 08:00 - 10:25 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Veronika Barišić 10:30 - 12:05 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA PK D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Tomislav Soldo | 6 | |
7 | 8 08:00 - 09:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 10:00 - 11:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L KUHINJA - FTRR Helena Marčetić 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža 17:00 - 17:45 RAD U ZAJEDNICI 1 T D2 "MATKO PEIĆ" Katarina Potnik Galić | 9 08:00 - 09:35 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE P D2 "MATKO PEIĆ" Robert Idlbek 10:00 - 12:25 KEMIJA HRANE P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 12:30 - 14:05 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L Nadoknada nastave ST. DOM Učionica Helena Marčetić | 10 08:00 - 09:30 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE PK Grupa - EG+EPPI D4 "DRAGUTIN LERMAN" Bojan Radišić 10:00 - 11:35 KEMIJA HRANE L KLIJET I SPREMIŠTE VINA Helena Marčetić 11:40 - 13:15 KEMIJA HRANE L Nadoknada nastave od 03.12.2025. KLIJET I SPREMIŠTE VINA Helena Marčetić | 11 08:00 - 08:45 ENGLESKI JEZIK I KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 08:00 - 08:45 ENGLESKI JEZIK I P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 08:50 - 09:35 ENGLESKI JEZIK I SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:30 - 12:05 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA P D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 12:10 - 13:45 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić | 12 08:00 - 10:25 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Veronika Barišić 10:30 - 12:05 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA PK D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Tomislav Soldo | 13 |
14 | 15 08:00 - 09:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 10:00 - 11:35 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L KUHINJA - FTRR Helena Marčetić | 16 08:00 - 09:35 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE P D2 "MATKO PEIĆ" Robert Idlbek 10:00 - 12:25 KEMIJA HRANE P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 12:30 - 14:05 MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA L Nadoknada nastave ST. DOM Učionica Helena Marčetić | 17 08:00 - 09:30 INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE PK Grupa - EG+EPPI D4 "DRAGUTIN LERMAN" Bojan Radišić 10:15 - 11:50 KEMIJA HRANE L ST. DOM Učionica Helena Marčetić 14:00 - 15:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1 TJ Grupa - EG+RAČ - Nadoknada nastave od 15.12.2025. SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža | 18 08:00 - 08:45 ENGLESKI JEZIK I P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 08:50 - 09:35 ENGLESKI JEZIK I SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:30 - 12:05 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA P D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić 12:10 - 13:45 POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA V D2 "MATKO PEIĆ" Mirjana Radman - Funarić | 19 08:00 - 10:25 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Veronika Barišić 10:30 - 12:05 POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA PK D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Tomislav Soldo | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |
| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |
| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 11:00 - 12:35 ELEKTRONIČKI MARKETING P ST. DOM Informatički kabinet Ines Škoko 12:40 - 13:25 ELEKTRONIČKI MARKETING PK ST. DOM Informatički kabinet Ariana Ergović | 2 09:40 - 10:25 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 10:30 - 11:15 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA S D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Jasmina Mlađenović 11:30 - 12:15 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA P KUHINJA - FTRR Josip Mesić 12:20 - 13:05 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo | 3 08:50 - 09:35 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK III SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža | 4 08:00 - 10:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Veronika Barišić 10:00 - 12:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:30 - 12:55 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:00 - 15:25 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:00 - 13:45 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P Nadoknada nastave D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 14:00 - 18:00 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Dragan Kovačević | 5 08:00 - 09:35 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 09:40 - 11:15 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal | 6 | |
7 | 8 11:00 - 12:35 ELEKTRONIČKI MARKETING P ST. DOM Informatički kabinet Ines Škoko 12:40 - 13:25 ELEKTRONIČKI MARKETING PK ST. DOM Informatički kabinet Ariana Ergović 17:00 - 17:45 RAD U ZAJEDNICI 2 T D2 "MATKO PEIĆ" Katarina Potnik Galić | 9 09:40 - 10:25 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 10:30 - 11:15 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA S D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Jasmina Mlađenović 11:30 - 12:15 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V Nadoknada nastave od 25.11.2025. KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 12:20 - 13:05 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo | 10 08:50 - 09:35 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK III SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža | 11 08:00 - 10:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Veronika Barišić 10:00 - 12:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 10:30 - 12:55 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:00 - 15:25 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić 13:30 - 15:05 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P Promjena dvorane D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 15:10 - 16:45 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V Promjena dvorane D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal | 12 08:00 - 09:35 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 09:40 - 11:15 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal | 13 |
14 | 15 11:00 - 12:35 ELEKTRONIČKI MARKETING P ST. DOM Informatički kabinet Ines Škoko 12:40 - 13:25 ELEKTRONIČKI MARKETING PK ST. DOM Informatički kabinet Ariana Ergović 13:45 - 14:30 ENGLESKI JEZIK III P Nadoknada nastave od 19.11.2025. D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ" Mirna Harwood 14:35 - 15:20 ENGLESKI JEZIK III SJ Nadoknada nastave od 19.11.2025. D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ" Mirna Harwood | 16 09:40 - 10:25 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA P D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Berislav Andrlić 10:30 - 11:15 SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA S D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ" Jasmina Mlađenović 11:30 - 12:15 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA P KUHINJA - FTRR Josip Mesić 12:20 - 13:05 VINORODNA PODRUČJA SVIJETA V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 15:00 - 17:25 GASTRONOMIJA I PK Nadoknada nastave od 18.12.2025. KUHINJA - FTRR Helena Marčetić | 17 08:50 - 09:35 HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK III P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK III SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3 TJ Grupa - EG+RAČ SPORTSKA DVORANA - FTRR Marija Karadža | 18 08:00 - 10:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Veronika Barišić 10:00 - 12:25 GASTRONOMIJA I P ST. DOM Učionica Valentina Obradović 13:00 - 15:25 GASTRONOMIJA I PK ST. DOM Učionica Helena Marčetić | 19 08:00 - 09:35 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal 09:40 - 11:15 UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Svjetlana Škrabal | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |
| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |
| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 08:00 - 09:35 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 09:40 - 11:15 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 13:40 - 14:25 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo | 2 15:00 - 16:35 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak 16:40 - 18:15 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak | 3 12:00 - 13:35 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 13:40 - 14:25 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P Nadoknada nastave od 10.12.2025. D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 15:30 - 16:15 NJEMAČKI JEZIK I P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 16:20 - 17:05 NJEMAČKI JEZIK I SJ D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 17:00 - 21:00 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE DN Dodatna nastava D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić | 4 12:00 - 13:35 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI P KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 13:40 - 14:15 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI PK KUHINJA - FTRR Veronika Barišić | 5 | 6 | |
7 | 8 08:00 - 09:35 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 09:40 - 11:15 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 12:00 - 13:35 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 13:40 - 14:25 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo 17:00 - 17:45 RAD U ZAJEDNICI 3 T D2 "MATKO PEIĆ" Katarina Potnik Galić | 9 15:00 - 16:35 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak 16:40 - 18:15 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak | 10 12:00 - 13:35 SERVIRANJE HRANE I PIĆA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Tomislav Soldo 13:40 - 14:25 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 15:30 - 16:15 NJEMAČKI JEZIK I P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 16:20 - 17:05 NJEMAČKI JEZIK I SJ D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak | 11 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK V KO 1. kolokvij za redovite studente KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK V P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK V SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI P KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 13:40 - 14:15 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI PK KUHINJA - FTRR Veronika Barišić | 12 | 13 |
14 | 15 08:00 - 09:35 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE P D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 09:40 - 11:15 POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE V D4 "DRAGUTIN LERMAN" Katarina Potnik Galić 12:00 - 13:35 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI P KUHINJA - FTRR Svjetlana Škrabal 13:40 - 14:25 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI V KUHINJA - FTRR Tomislav Soldo | 16 13:15 - 14:00 ENGLESKI JEZIK V P Nadokknada nastave od 20.11.2025. KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 14:05 - 14:50 ENGLESKI JEZIK V SJ Nadokknada nastave od 20.11.2025. KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 15:00 - 16:35 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak 16:40 - 18:15 VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Mario Hak | 17 12:00 - 13:35 SERVIRANJE HRANE I PIĆA P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Helena Marčetić 13:40 - 14:25 SERVIRANJE HRANE I PIĆA V D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Tomislav Soldo 15:30 - 16:15 NJEMAČKI JEZIK I P D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak 16:20 - 17:05 NJEMAČKI JEZIK I SJ D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ Matej Čičak | 18 08:00 - 09:35 RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI P Nadoknada nastave od 01.12.2025. D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ" Svjetlana Škrabal 10:00 - 10:45 ENGLESKI JEZIK V P KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 10:50 - 11:35 ENGLESKI JEZIK V SJ KUHINJA - FTRR Mirna Harwood 12:00 - 13:35 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI P KUHINJA - FTRR Veronika Barišić 13:40 - 14:15 SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI PK KUHINJA - FTRR Veronika Barišić | 19 | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |
| Ned | Pon | Uto | Sri | Čet | Pet | Sub |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 Božićni i Novogodišnji praznici | 23 Božićni i Novogodišnji praznici | 24 Božićni i Novogodišnji praznici | 25 Božić | 26 Sveti Stjepan | 27 |
28 | 29 Božićni i Novogodišnji praznici | 30 Božićni i Novogodišnji praznici | 31 Božićni i Novogodišnji praznici |

