Hrvatski
Hrvatski
English

Enogastronomija - raspored nastave

2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
08:00 - 09:35
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
08:00 - 09:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
08:00 - 08:45
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
09:40 - 11:15
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
10:00 - 11:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
11:00 - 12:35
ELEKTRONIČKI MARKETING
P
ST. DOM Informatički kabinet
Ines Škoko
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
12:40 - 13:25
ELEKTRONIČKI MARKETING
PK
ST. DOM Informatički kabinet
Ariana Ergović
13:40 - 14:25
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
2
08:00 - 09:35
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Robert Idlbek
09:40 - 10:25
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
10:00 - 12:25
KEMIJA HRANE
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:30 - 11:15
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
S
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Jasmina Mlađenović
11:30 - 12:15
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
P
KUHINJA - FTRR
Josip Mesić
12:20 - 13:05
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
15:00 - 16:35
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
16:40 - 18:15
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
3
08:00 - 09:30
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
PK
Grupa - EG+EPPI
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Bojan Radišić
08:50 - 09:35
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK III
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
12:00 - 13:35
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
13:40 - 14:25
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
Nadoknada nastave od 10.12.2025.
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
15:00 - 16:35
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
Nadoknada nastave od 27.11.2025.
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
15:30 - 16:15
NJEMAČKI JEZIK I
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
16:20 - 17:05
NJEMAČKI JEZIK I
SJ
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
17:00 - 21:00
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
DN
Dodatna nastava
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
4
08:00 - 10:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Veronika Barišić
10:00 - 12:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:30 - 12:55
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
10:30 - 12:05
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
12:00 - 13:35
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
P
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
12:10 - 13:45
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
13:00 - 15:25
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:00 - 13:45
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
Nadoknada nastave
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
13:40 - 14:15
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
PK
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
14:00 - 18:00
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Dragan Kovačević
5
08:00 - 09:35
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
08:00 - 10:25
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Veronika Barišić
09:40 - 11:15
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
10:30 - 12:05
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
PK
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Tomislav Soldo
6
7
8
08:00 - 09:35
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
08:00 - 09:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
09:40 - 11:15
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
10:00 - 11:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
11:00 - 12:35
ELEKTRONIČKI MARKETING
P
ST. DOM Informatički kabinet
Ines Škoko
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
12:00 - 13:35
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
12:40 - 13:25
ELEKTRONIČKI MARKETING
PK
ST. DOM Informatički kabinet
Ariana Ergović
13:40 - 14:25
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
17:00 - 17:45
RAD U ZAJEDNICI 3
T
D2 "MATKO PEIĆ"
Katarina Potnik Galić
17:00 - 17:45
RAD U ZAJEDNICI 1
T
D2 "MATKO PEIĆ"
Katarina Potnik Galić
17:00 - 17:45
RAD U ZAJEDNICI 2
T
D2 "MATKO PEIĆ"
Katarina Potnik Galić
9
08:00 - 09:35
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Robert Idlbek
09:40 - 10:25
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
10:00 - 12:25
KEMIJA HRANE
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:30 - 11:15
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
S
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Jasmina Mlađenović
11:30 - 12:15
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
Nadoknada nastave od 25.11.2025.
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
12:20 - 13:05
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
12:30 - 14:05
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
Nadoknada nastave
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
15:00 - 16:35
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
16:40 - 18:15
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
10
08:00 - 09:30
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
PK
Grupa - EG+EPPI
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Bojan Radišić
08:50 - 09:35
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 11:35
KEMIJA HRANE
L
KLIJET I SPREMIŠTE VINA
Helena Marčetić
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK III
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
11:40 - 13:15
KEMIJA HRANE
L
Nadoknada nastave od 03.12.2025.
KLIJET I SPREMIŠTE VINA
Helena Marčetić
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
12:00 - 13:35
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Tomislav Soldo
13:40 - 14:25
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
15:30 - 16:15
NJEMAČKI JEZIK I
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
16:20 - 17:05
NJEMAČKI JEZIK I
SJ
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
11
08:00 - 10:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Veronika Barišić
08:00 - 08:45
ENGLESKI JEZIK I
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
08:00 - 08:45
ENGLESKI JEZIK I
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
08:50 - 09:35
ENGLESKI JEZIK I
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 12:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK V
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK V
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:30 - 12:55
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
10:30 - 12:05
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK V
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
P
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
12:10 - 13:45
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
13:00 - 15:25
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:30 - 15:05
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
Promjena dvorane
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
13:40 - 14:15
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
PK
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
15:10 - 16:45
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
Promjena dvorane
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
12
08:00 - 09:35
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
08:00 - 10:25
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Veronika Barišić
09:40 - 11:15
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
10:30 - 12:05
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
PK
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Tomislav Soldo
13
14
15
08:00 - 09:35
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
08:00 - 09:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
09:40 - 11:15
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
10:00 - 11:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
11:00 - 12:35
ELEKTRONIČKI MARKETING
P
ST. DOM Informatički kabinet
Ines Škoko
12:00 - 13:35
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
12:40 - 13:25
ELEKTRONIČKI MARKETING
PK
ST. DOM Informatički kabinet
Ariana Ergović
13:40 - 14:25
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
13:45 - 14:30
ENGLESKI JEZIK III
P
Nadoknada nastave od 19.11.2025.
D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ"
Mirna Harwood
14:35 - 15:20
ENGLESKI JEZIK III
SJ
Nadoknada nastave od 19.11.2025.
D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ"
Mirna Harwood
16
08:00 - 09:35
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Robert Idlbek
09:40 - 10:25
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
10:00 - 12:25
KEMIJA HRANE
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:30 - 11:15
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
S
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Jasmina Mlađenović
11:30 - 12:15
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
P
KUHINJA - FTRR
Josip Mesić
12:20 - 13:05
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
12:30 - 14:05
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
Nadoknada nastave
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:15 - 14:00
ENGLESKI JEZIK V
P
Nadokknada nastave od 20.11.2025.
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
14:05 - 14:50
ENGLESKI JEZIK V
SJ
Nadokknada nastave od 20.11.2025.
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
15:00 - 16:35
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
15:00 - 17:25
GASTRONOMIJA I
PK
Nadoknada nastave od 18.12.2025.
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
16:40 - 18:15
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
17
08:00 - 09:30
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
PK
Grupa - EG+EPPI
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Bojan Radišić
08:50 - 09:35
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:15 - 11:50
KEMIJA HRANE
L
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK III
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
12:00 - 13:35
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
13:40 - 14:25
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Tomislav Soldo
14:00 - 15:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1
TJ
Grupa - EG+RAČ - Nadoknada nastave od 15.12.2025.
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
15:30 - 16:15
NJEMAČKI JEZIK I
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
16:20 - 17:05
NJEMAČKI JEZIK I
SJ
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
18
08:00 - 10:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Veronika Barišić
08:00 - 08:45
ENGLESKI JEZIK I
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
08:00 - 09:35
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
P
Nadoknada nastave od 01.12.2025.
D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ"
Svjetlana Škrabal
08:50 - 09:35
ENGLESKI JEZIK I
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 12:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK V
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:30 - 12:05
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK V
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
P
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
12:10 - 13:45
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
13:00 - 15:25
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:40 - 14:15
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
PK
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
19
08:00 - 09:35
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
08:00 - 10:25
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Veronika Barišić
09:40 - 11:15
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
10:30 - 12:05
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
PK
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Tomislav Soldo
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici
2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
08:00 - 08:45
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
08:00 - 09:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
10:00 - 11:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
2
08:00 - 09:35
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Robert Idlbek
10:00 - 12:25
KEMIJA HRANE
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
3
08:00 - 09:30
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
PK
Grupa - EG+EPPI
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Bojan Radišić
15:00 - 16:35
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
Nadoknada nastave od 27.11.2025.
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
4
10:30 - 12:05
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
12:10 - 13:45
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
5
08:00 - 10:25
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Veronika Barišić
10:30 - 12:05
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
PK
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Tomislav Soldo
6
7
8
08:00 - 09:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
10:00 - 11:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
17:00 - 17:45
RAD U ZAJEDNICI 1
T
D2 "MATKO PEIĆ"
Katarina Potnik Galić
9
08:00 - 09:35
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Robert Idlbek
10:00 - 12:25
KEMIJA HRANE
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
12:30 - 14:05
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
Nadoknada nastave
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
10
08:00 - 09:30
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
PK
Grupa - EG+EPPI
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Bojan Radišić
10:00 - 11:35
KEMIJA HRANE
L
KLIJET I SPREMIŠTE VINA
Helena Marčetić
11:40 - 13:15
KEMIJA HRANE
L
Nadoknada nastave od 03.12.2025.
KLIJET I SPREMIŠTE VINA
Helena Marčetić
11
08:00 - 08:45
ENGLESKI JEZIK I
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
08:00 - 08:45
ENGLESKI JEZIK I
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
08:50 - 09:35
ENGLESKI JEZIK I
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:30 - 12:05
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
12:10 - 13:45
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
12
08:00 - 10:25
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Veronika Barišić
10:30 - 12:05
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
PK
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Tomislav Soldo
13
14
15
08:00 - 09:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
10:00 - 11:35
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
16
08:00 - 09:35
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Robert Idlbek
10:00 - 12:25
KEMIJA HRANE
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
12:30 - 14:05
MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA
L
Nadoknada nastave
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
17
08:00 - 09:30
INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
PK
Grupa - EG+EPPI
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Bojan Radišić
10:15 - 11:50
KEMIJA HRANE
L
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
14:00 - 15:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 1
TJ
Grupa - EG+RAČ - Nadoknada nastave od 15.12.2025.
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
18
08:00 - 08:45
ENGLESKI JEZIK I
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
08:50 - 09:35
ENGLESKI JEZIK I
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:30 - 12:05
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
P
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
12:10 - 13:45
POSLOVNA MATEMATIKA I ANALITIKA
V
D2 "MATKO PEIĆ"
Mirjana Radman - Funarić
19
08:00 - 10:25
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Veronika Barišić
10:30 - 12:05
POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
PK
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Tomislav Soldo
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici
2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici
2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
11:00 - 12:35
ELEKTRONIČKI MARKETING
P
ST. DOM Informatički kabinet
Ines Škoko
12:40 - 13:25
ELEKTRONIČKI MARKETING
PK
ST. DOM Informatički kabinet
Ariana Ergović
2
09:40 - 10:25
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
10:30 - 11:15
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
S
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Jasmina Mlađenović
11:30 - 12:15
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
P
KUHINJA - FTRR
Josip Mesić
12:20 - 13:05
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
3
08:50 - 09:35
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK III
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
4
08:00 - 10:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Veronika Barišić
10:00 - 12:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:30 - 12:55
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:00 - 15:25
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:00 - 13:45
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
Nadoknada nastave
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
14:00 - 18:00
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Dragan Kovačević
5
08:00 - 09:35
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
09:40 - 11:15
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
6
7
8
11:00 - 12:35
ELEKTRONIČKI MARKETING
P
ST. DOM Informatički kabinet
Ines Škoko
12:40 - 13:25
ELEKTRONIČKI MARKETING
PK
ST. DOM Informatički kabinet
Ariana Ergović
17:00 - 17:45
RAD U ZAJEDNICI 2
T
D2 "MATKO PEIĆ"
Katarina Potnik Galić
9
09:40 - 10:25
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
10:30 - 11:15
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
S
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Jasmina Mlađenović
11:30 - 12:15
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
Nadoknada nastave od 25.11.2025.
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
12:20 - 13:05
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10
08:50 - 09:35
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK III
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
11
08:00 - 10:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Veronika Barišić
10:00 - 12:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
10:30 - 12:55
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:00 - 15:25
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
13:30 - 15:05
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
Promjena dvorane
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
15:10 - 16:45
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
Promjena dvorane
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
12
08:00 - 09:35
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
09:40 - 11:15
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
13
14
15
11:00 - 12:35
ELEKTRONIČKI MARKETING
P
ST. DOM Informatički kabinet
Ines Škoko
12:40 - 13:25
ELEKTRONIČKI MARKETING
PK
ST. DOM Informatički kabinet
Ariana Ergović
13:45 - 14:30
ENGLESKI JEZIK III
P
Nadoknada nastave od 19.11.2025.
D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ"
Mirna Harwood
14:35 - 15:20
ENGLESKI JEZIK III
SJ
Nadoknada nastave od 19.11.2025.
D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ"
Mirna Harwood
16
09:40 - 10:25
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
P
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Berislav Andrlić
10:30 - 11:15
SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA
S
D5 "MIROSLAV KRALJEVIĆ"
Jasmina Mlađenović
11:30 - 12:15
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
P
KUHINJA - FTRR
Josip Mesić
12:20 - 13:05
VINORODNA PODRUČJA SVIJETA
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
15:00 - 17:25
GASTRONOMIJA I
PK
Nadoknada nastave od 18.12.2025.
KUHINJA - FTRR
Helena Marčetić
17
08:50 - 09:35
HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK III
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK III
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA 3
TJ
Grupa - EG+RAČ
SPORTSKA DVORANA - FTRR
Marija Karadža
18
08:00 - 10:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Veronika Barišić
10:00 - 12:25
GASTRONOMIJA I
P
ST. DOM Učionica
Valentina Obradović
13:00 - 15:25
GASTRONOMIJA I
PK
ST. DOM Učionica
Helena Marčetić
19
08:00 - 09:35
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
09:40 - 11:15
UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Svjetlana Škrabal
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici
2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici
2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
08:00 - 09:35
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
09:40 - 11:15
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
13:40 - 14:25
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
2
15:00 - 16:35
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
16:40 - 18:15
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
3
12:00 - 13:35
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
13:40 - 14:25
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
Nadoknada nastave od 10.12.2025.
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
15:30 - 16:15
NJEMAČKI JEZIK I
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
16:20 - 17:05
NJEMAČKI JEZIK I
SJ
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
17:00 - 21:00
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
DN
Dodatna nastava
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
4
12:00 - 13:35
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
P
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
13:40 - 14:15
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
PK
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
5
6
7
8
08:00 - 09:35
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
09:40 - 11:15
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
12:00 - 13:35
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
13:40 - 14:25
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
17:00 - 17:45
RAD U ZAJEDNICI 3
T
D2 "MATKO PEIĆ"
Katarina Potnik Galić
9
15:00 - 16:35
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
16:40 - 18:15
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
10
12:00 - 13:35
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Tomislav Soldo
13:40 - 14:25
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
15:30 - 16:15
NJEMAČKI JEZIK I
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
16:20 - 17:05
NJEMAČKI JEZIK I
SJ
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
11
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK V
KO
1. kolokvij za redovite studente
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK V
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK V
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
P
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
13:40 - 14:15
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
PK
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
12
13
14
15
08:00 - 09:35
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
P
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
09:40 - 11:15
POSLOVNO I FINANCIJSKO PLANIRANJE
V
D4 "DRAGUTIN LERMAN"
Katarina Potnik Galić
12:00 - 13:35
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
P
KUHINJA - FTRR
Svjetlana Škrabal
13:40 - 14:25
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
V
KUHINJA - FTRR
Tomislav Soldo
16
13:15 - 14:00
ENGLESKI JEZIK V
P
Nadokknada nastave od 20.11.2025.
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
14:05 - 14:50
ENGLESKI JEZIK V
SJ
Nadokknada nastave od 20.11.2025.
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
15:00 - 16:35
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
16:40 - 18:15
VJEŠTINE PRODAVANJA I PREGOVARANJA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Mario Hak
17
12:00 - 13:35
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Helena Marčetić
13:40 - 14:25
SERVIRANJE HRANE I PIĆA
V
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Tomislav Soldo
15:30 - 16:15
NJEMAČKI JEZIK I
P
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
16:20 - 17:05
NJEMAČKI JEZIK I
SJ
D6 "NAPOLEON ŠPUN STRIŽIĆ
Matej Čičak
18
08:00 - 09:35
RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI
P
Nadoknada nastave od 01.12.2025.
D3 "VJEKOSLAV BABUKIĆ"
Svjetlana Škrabal
10:00 - 10:45
ENGLESKI JEZIK V
P
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
10:50 - 11:35
ENGLESKI JEZIK V
SJ
KUHINJA - FTRR
Mirna Harwood
12:00 - 13:35
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
P
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
13:40 - 14:15
SLASTIČARSTVO I KONDITORSKI PROIZVODI
PK
KUHINJA - FTRR
Veronika Barišić
19
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici
2025
Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Božićni i Novogodišnji praznici
23
Božićni i Novogodišnji praznici
24
Božićni i Novogodišnji praznici
25
Božić
26
Sveti Stjepan
27
28
29
Božićni i Novogodišnji praznici
30
Božićni i Novogodišnji praznici
31
Božićni i Novogodišnji praznici