Hrvatski
Hrvatski
English

Studenti studija Turizma i Elektroničkog poslovanja i programskog inženjerstva sudjelovali na predavanju prof. Hareesha Ramanthana iz Indije

Studenti studija Turizam te studija Elektroničko poslovanje i programsko inženjerstvo imali su priliku prisustvovati izuzetno zanimljivom i edukativnom predavanju profesora Hareesha Ramanthana s Cochin University of Science and Technology iz Indije. Predavanje je održano u sklopu redovnih aktivnosti na Fakultetu, a tema je bila "Nove inovacije u području turizma i održivih zelenih tehnologija regije Kerala".


Profesor Ramanthan, ugledni stručnjak u području menadžmenta, održivog razvoja i turizma, podijelio je s prisutnima najnovija saznanja i trendove vezane uz primjenu zelenih tehnologija u turističkoj industriji. Poseban naglasak stavljen je na regiju Kerala, poznatu po svojoj bogatoj kulturi, prekrasnoj prirodi i inovativnim pristupima održivom razvoju.


Tijekom predavanja, studenti su imali priliku čuti o uspješnim projektima koji kombiniraju turizam i održivost, uključujući korištenje solarne energije, reciklažu i ekološki prihvatljive prakse. Profesor Ramanthan je istaknuo važnost interdisciplinarnog pristupa i suradnje između različitih sektora kako bi se postigli dugoročni ciljevi održivosti.


Predavanje je završilo interaktivnom raspravom u kojoj su studenti postavljali pitanja i razmjenjivali mišljenja. Ova inspirativna sesija pružila je studentima ne samo uvid u nove tehnologije i prakse, već i motivaciju za daljnje istraživanje i primjenu stečenih znanja u njihovim budućim karijerama. Predavanje je još jedan primjer kako fakultet nastoji pružiti svojim studentima vrhunsko obrazovanje i mogućnosti za razvoj kroz suradnju s međunarodnim stručnjacima i institucijama.

Savjetovalište za studente

Studenti s invaliditetom

Studentski dom u Požegi

Knjižnični katalog