Hrvatski
Hrvatski
English

Studenti Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi u Hrvatskom saboru

Studenti i profesori Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi posjetili su 10. svibnja 2023. godine Hrvatski sabor i Hrvatsku zajednicu računovođa i financijskih djelatnika.


Hrvatskom saboru su uz stručno vodstvo obišli prostorije te doznali o povijesti i važnim osobama za hrvatsku zakonodavnu vlast. Prisustvovali su na zasjedanju i raspravi tijekom koje je potpredsjednik Sabora gospodin Željko Reiner pozdravio studente/ice Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Nakon toga su sudjelovali na raspravi te se družili sa saborskim zastupnicama iz Požeško-slavonske županije Anamarijom Blažević (gradonačelnica grada Pakraca) i Martinom Vlašić Iljkić te zastupnikom Marinom Mandarićem (gradonačelnik grada Đakova). Zastupnici su nakon predstavljanja odgovarali na studentska pitanja te su poseban naglasak stavili na važnost iskorištavanja potencijala za razvoj turizma na području Požeško-slavonske županije. Počašćeni i dirnuti pažnjom koju su nam posvetili zahvaljujemo na vremenu i lijepim uspomenama koje nosimo sa sobom!


Nakon Hrvatskog sabora studenti su obišli Hrvatsku zajednicu računovođa i financijskih djelatnika gdje im je predsjednik Zajednice i profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Danimir Gulin održao predavanje. 


Izlet su organizirale profesorice Mirjana Jeleč Raguž i Svjetlana Letinić. 


Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi 

Savjetovalište za studente

Studenti s invaliditetom

Studentski dom u Požegi

Knjižnični katalog