Hrvatski
Hrvatski
English

Javni poziv studentima za prijavu za dodjelu stipendije u sklopu projekta Ministarstva poljoprivrede

JAVNI POZIV


studentima za prijavu za dodjelu stipendije u sklopu projekta Ministarstva poljoprivrede „Stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema“  u akademskoj godini 2023./2024.


Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi poziva redovite i izvanredne studente koji su prvi puta upisali drugu ili treću godinu stručnog prijediplomskog studija Enogastronomija da podnesu prijavu za dodjelu stipendije Ministarstva poljoprivrede, sukladno uvjetima  navedenim u Uputama za prijavitelje koje su sastavni dio ovoga javnog poziva.


Stipendija iznosi 1.327,23 eura po studentu.


Uz prijavu, student je dužan priložiti vlastoručno potpisanu Izjavu da ne prima niti jednu drugu stipendiju koja se financira iz javnih izvora Republike Hrvatske i vlastoručno potpisanu Privolu/Suglasnost za korištenje osobnih podataka.


Pravo na stipendiju ne mogu ostvariti studenti koji su ostvarili pravo na mirovanje studentskih obveza u akademskoj godini za koju se dodjeljuje stipendija.


Javni poziv za prijave studenata otvoren je do 15. studenog 2023. godine.


Prijave se mogu podnijeti u Tajništvo Fakulteta, putem e-maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte na adresu Vukovarska 17, 34000 Požega s naznakom „Prijava na javni poziv – stipendiranje studenata“.


Urednom prijavom smatra se ona prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u prijavi i koja je vlastoručno potpisana. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati (prijave dostavljene izvan roka).

               DEKAN:

prof. dr. sc. Borislav Miličević