Hrvatski
Hrvatski
English

Novosti

Sudjelovanje Alumni FTRR na 9. Sarmijadi

Alumni "FTRR" organizirao je promociju Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi u sklopu jedne od najpoznatijih gastro manifestaciji ovih prostora a to je "Sarmijada" koja se organizira u "Grginom dolu". Organizator ove poznate manifestacije je Udruga za baštinu, kulturu i turizam „Požeški čuvari baštine“ Požega i Tjednik Kronika požeško-slavonska. Cilj ove manifestacije je popularizacija ovog starog i gotovo autohtonog jela, koje se može naći u raznim prigodama i prilika u našem kraju. Jednostavno je nezaobilazna gastro delicija slavonskih stolova.
Opširnije

UDRUGA ALUMNI “FTRR” OBILJEŽILA DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

Hrvatski sabor u ožujku 2020. godine donio je Zakon o proglašenju Vukovara mjestom posebnog domovinskog pijeteta te se otada 18. studenoga obilježava kao Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Povodom obilježavanje toga dana članovi udruge Alumni “FTRR” ispred Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi paljenjem svijeća i molitvom prisjetili su se svih onih koji su svoje živote položili na oltar Domovine kako bismo danas uživali u slobodi. Tom prilikom lampione su zapaliti ispred spomen biste prvom hrvatskom predsjedniku dr.Franji Tuđmanu te uz...
Opširnije

UDRUGA ALUMNI “FTRR” sudjelovala na sajmu „okusi jeseni“

Održano je predstavljanje studijskih programa fakulteta i degustacija Akademskih vina Zlatne doline za posjetitelje Martinje & Okusi jeseni . Zajedno sa članovima udruge Alumni FTRR i studentima na štandu su bili prisutni prodekan za razvoj i poslovanje Berislav Andrlić i predsjednik udruge Bruno Horvat.
Opširnije